ULM (GERMANIA)

Ulm (Germania)

Cum am ajuns în Ulm? Simplu, am câștigat un concurs de limbă germană în timpul gimnaziului, mai exact, pe clasa a VIII-a. Am fost foarte entuziasmata că voi pleca în ,,Donau Camp”.  O idee ingenioasă a organizatorilor, de ce spun asta? Pentru că am reușit să adune elevi din zece țări traversate de fluviul Dunărea. Am fost cazați timp de cinci zile într-un hostel, o adevărată nebunie. Gândiți-vă că eram în total 100 de persoane (elevi și profesori).

În fiecare zi aveam activități, ne adunam cu toții în tabăra organizată la distanță de 2 km de hostel și eram îndrumați de profesorii din Ulm să realizăm diverse lucruri intereante. În prima zi petrecută în tabără am cântat, dansat și desenat. La finalul zilei trebuia să alegi ce dorești să faci, așadar am decis să merg la atelierul de creație. Împreună cu ceilalți elevi din alte țări am confecționat diferite lucruri care pot să reprezinte Dunărea.

Ulm este un orășel situat pe Dunăre în landul Baden-Württemberg, Germania. Este cunoscut pentru biserica construită în stil gotic, turnul bisericii are o înălțime de 161 m, dar și pentru faptul că este un oraș universitar. Ulm este un orășel liniștit  și colorat datorită caselor în nuanțe pastelate și împrejmuite cu sute de floricele. De vis!

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *