ATUNCI CÂND VISELE DEVIN REALITATE...

Atunci când visele devin realitate…

“Traveling- it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” (Ibn Battuta)

Exact acest lucru s-a întâmplat în ceea ce mă privește pe mine…

 

De mulți ani mi-am dorit să ajung în faimoasa capitală a Cehiei, Praga, si ghiciți ce?- visul meu a devenit realitate. Sunt o mare iubitoare de călătorii, de experiențe noi, practic, îmi place să explorez locuri necunoscute.

În data de 18 octombrie 2018, împreună cu prietenul meu, ne-am aventurat în această frumoasă călătorie. Un drum destul de lung, dar merită din plin! Din păcate, am fost limitați de timpul scurt petrecut în Praga, și anume, trei zile, însă acest lucru ne-a ajutat să ne și organizăm mai bine. Sunt una dintre acele persoane care nu pleacă undeva, fără să se documenteze despre orașul pe care dorește să îl viziteze. Așadar, am încercat să stabilesc un program referitor la “things to do in Prague” încă de acasă. În prima seara ne-am plimbat prin Orașul Vechi, un loc de poveste, având în vedere arhitectura gotică. Aici puteți admira Ceasul Astronomic, Piața Orașului Vechi, Biserica Tyn și Biserica Sf. Nicoale.

În a doua zi, am vizitat un loc emblematic, Castelul din Praga, construit în anul 970 e.n .

Catedrala St. Vitus se află în interiorul zidului Castelului, este pur și simplu impresionantă, datorită mixului de stiluri arhitecturale (gotic, neo-gotic îmbinate cu influențe renascentiste și baroce).

 

 

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *