VACANȚĂ ÎN SIVIRI (GRECIA)

Vacanță în Siviri (Grecia)

Poate puțini dintre voi ați auzit de acest sat-stațiune din Grecia, Siviri, o mică bijuterie arhitecturală ,,ascunsă pe brațul Kassandra. Este primul an în care nu am ales destinația vacanței și m-am lăsat convinsă de ceilalți. Nu a fost cea mai bună alegere, însă am reușit să ne relaxăm în cele șase zile petrecute aici. Cu toate acestea, a fost o vacanță mult așteptată, având în vedere că am plecat in trei septembrie… Eram fericiți că în sfârșit plecăm, dar visul ni s-a năruit în momentul în care s-a stricat mașina. Norocul nostru a fost că eram o gașcă mare, prin urmare ne-am împărțit în mașinile prietenilor și cu sacrificii am ajuns la destinație.

Siviri este un sat pescăresc, cu o plajă mică și locuit de greci înstăriți, după poveștile spuse de localnici. Există aproximativ 50 de locuințe, în cea mai mare parte sunt case de vacanțe ale acestora, dar și construcții sub formă de apartamente, cu un singur etaj, toate fiind decorate cu un balcon.

 

În ceea ce privește plaja, este curată și amenajată cu șezlonguri și umbreluțe din paie, specifice Greciei. Mi-a plăcut foarte mult stațiunea datorită faptului că nu este aglomerată. Poți să stai liniștit, să savurezi un frappe, să citești o carte și să te bucuri de priveliște. Aici poți admira Muntele Olimp pierdut în unul dintre cele mai frumoase asfințituri.

Am fost încântată de faptul că am putut să iau prânzul la un restaurant pe plajă, cu picioarele goale, jucându-mă în nisipul fin și pierzându-mă în frumusețea mării… Sunt o mare iubitoare a preparatelor din fructe de mare, din acest punct de vedere, pentru mine Siviri a fost încântător.

Dacă îți dorești să ai un concediu liniștit și să ai parte în fiecare zi de relaxare, Siviri este locul pe care îl cauți. Singurul lucru de care nu am fost prea încântată, a fost aceasta liniște. Aveam nevoie și de puțină agitație și de alte activități care să îmi facă vacanța mai interactivă.

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *