Am urmat rețeta de Cheesecake realizată de Robert Eisler

Contact

Print Recipe
Cheesecake cu Zmeură
Acest desert este unul fresh și extrem de fin, iar partea cea mai bună este că nu necesită coacere!
Cheesecake
Course Desert
Cuisine American
Prep Time 40 minute
Servings
porții
Ingredients
Course Desert
Cuisine American
Prep Time 40 minute
Servings
porții
Ingredients
Cheesecake
Instructions
Blat
  1. Pentru început mărunțim biscuiții foarte bine cu ajutorul unui robot de bucătărie.
  2. Peste biscuiții mărunțiți adăugăm untul topit și amestecăm bine după care punem conținutul într-o tavă pe o foaie de copt. Nivelăm blatul cu o suprafață tare pentru a ne asigura că este drept, subțire și bine așezat în tavă.
Crema de brânză
  1. Punem cele 15 grame de gelatină într-un ibric cu puțină apă rece (aproximativ 90 ml) și amestecăm bine. Lăsăm la frigider până când observăm ca gelatina se hidratează.
  2. În timp ce gelatina este la frigider, punem brânza Quark într-un castron împreună cu brânza Mascarpone, brânza de vaci, 150 de grame de zahăr și cele 2 esențe de vanilie și amestecăm bine cu telul până se omogenizează totul și zahărul se topește.
  3. După ce scoatem gelatina de la frigider o topim pe baie de aburi și o amestecăm bine cu conținutul de brânză.
  4. Punem și frișca și amestecăm din nou compoziția care va deveni spumoasă.
  5. Adăugăm apoi conținutul peste blatul de biscuiți și o întindem cât mai bine.
  6. Punem tava la frigider pentru minim o oră până când brânza se întărește.
Jeleul de zmeură
  1. Într-un bol punem piureul de zmeură împreună cu 33 grame de zahăr și le încălzim la 40 de grade.
  2. În compoziție punem 2 foițe de gelatină pe care le hidratăm înainte în puțină apă rece și amestecăm bine.
  3. Turnăm apoi cu grijă jeleul peste crema de brânză și întindem bine.
  4. Punem cheesecake-ul la frigider aproximativ 6 ore până când jeleul se întărește.
  5. La sfârșit scoatem cheesecake-ul din tavă și îl decorăm (opțional) cu zmeură.
    Cheesecake
Recipe Notes

Pentru a putea scoate mult mai bine cheesecake-ul in tavă, este recomandat să puneți în jurul acesteia folie de acetofan. Sper să încercați această rețetă și să îmi împărtășiți părerea voastră în comentarii. Vă doresc poftă bună! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *