Am urmat rețeta realizată de Daniela

Print Recipe
Prăjitură cu foi de napolitane
Un desert extrem de bun și lejer, care se prepară rapid și ușor.
Prăjitură cu foi de napolitane
Prep Time 20 de minute
Servings
de bucățele
Ingredients
Prep Time 20 de minute
Servings
de bucățele
Ingredients
Prăjitură cu foi de napolitane
Instructions
  1. Pentru început vom pune o oală pe foc.
  2. Adăugăm apa rece și zahărul și amestecăm continuu până când zahărul se topește, iar siropul va fierbe.
  3. Luăm oala de pe foc atunci când observăm că siropul fierbe și adăugăm untul și ciocolata. Amestecăm bine până când acestea se vor topi.
  4. Când untul și ciocolata s-au topit, adăugăm nuca mărunțită, biscuiții mărunțiți și esența de rom. Amestecăm până când se omogenizează totul.
  5. În acest moment crema este gata și ne putem apuca de asamblarea prăjiturii. Luăm, astfel, prima foaie și o acoperim cu un strat uniform de cremă.
  6. Vom proceda la fel și pentru următoarele 3 foi.
  7. După ce am terminat, punem prăjitura la frigider pentru 5 ore, după care se poate servi.
    Prăjitură cu foi de napolitane
Recipe Notes

Sper să încercați această rețetă și să îmi împărtășiți părerea voastră în comentarii. Vă doresc poftă bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *