Gătind cu HomeFresh – Gnocchi Alfredo

Hello sau Ciao!

În postarea de azi, o să scriu despre o rețetă foarte delicioasă și totodată sănătoasă, pe care am gătit-o de mai multe ori, Gnocchi Alfredo (rețetă vegetariană),

Despre gnocchi putem spune că sunt niște paste care conțin făină de cartofi – de aici și confuzia în legătură cu ele, deoarece îți poate fi neclar dacă ele sunt paste sau cartofi mici. Sunt originare din Italia. Un mare plus este că se fierb în apă fierbinte în doar câteva minute. Rețeta Gnocchi Alfredo este de la homefresh.ro. Din păcate nu mai este introdus în actualul meniu, însă cu siguranță va mai apărea. Pănâ acum, cei de la Homefresh au introdus rețeta de două ori. Așadar, trebuie să fii pe fază și când vezi rețea Gnocchi Alfredo disponibilă pe site-ul lor, comandă-l imediat. Nu vei regreta absolut nimic.

Să începem gătitul!

Vei avea nevoie de:

  • tigaie/cratiță cu capac
  • cuțit
  • tocător
  • linguriță pentru amestecat
  • toate ingredientele fresh din cutia comandată

Rețeta, pentru 2 persoane, 647kcal/porție:

  1. Pregătește tigata cu capac.
  2. Ia usturoiul, curăță-l și taie-l felii. Scoate și roșiile uscate și taie-le în cubulețe mai mici.
  3. Revenind la cratiță, pune puțin unt și învârte focul la mediu. Imediat când vezi că untul s-a topit, adaugă usturoiul, mixul de condimente și supa. Pune focul pe o treaptă mai mică, adaugă smântâna, gnocchi, roșiile uscate. Acoperă totul cu un capac, amestecând din când în când. În aproximativ 5 minute ar trebui să fie gata!
  4. După ce au trecut 5 minute, pune parmezanul peste gnocchi și dacă vezi că sos este puțin îngroșat poți stinge focul.
  5. Ia frunzele de cimbru și pune-le peste gnocchi și sos. Amestecă pentru ultima dată și este gata, poți servi mâncarea.

Îmi place enorm de mult să mănânc gnocchi în stilul acesta. Iar de la Homefresh este simplu, rapid și sănătos.

 

2 Comments on “Gătind cu HomeFresh – Gnocchi Alfredo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *