Mai Tai este unul dintre cele mai renumite cocktail-uri.
Versiunea sa originală conține muuult alcool, dar aici am ales să vă recomand o versiune mai nealcoolică, potrivită pentru orice ocazie și toate categoriile de public, astfel încât să ne putem bucura de ea cu familiile noastre, inclusiv cu cei mai mici.
Sursa imagine: https://www.darbellatran.com
Ingrediente
- 2 cuburi de gheață
- 40 ml piure de mango
- 20 ml suc de lima
- 20 ml suc de portocale
- 30 ml de sifon
- 1 ½ cești de gheață mărunțită
- 150 ml grenadine
- câteva frunze de mentă
Instrucțiuni
Curățați mango și aruncați samburele. Folosind un blender, mărunțiți pulpa de mango până se transformă într-un piure fin.
Într-un shaker sau un vas de striclă mare, puneți 2 cuburi de gheață adăugați piure-ul de mango, sucul de lime și sucul de portocale și amestecați bine pentru omogenizare și răcire. Se adaugă sifonul și se amestecă ușor fără al agita.
Umpleți paharul cu gheața zdrobită, după care adăugați grenadina.
Strecurați amestecul de fructe, si turnați în pahar până îl umpleți complet. Adăugați o frunză, două de mentă și serviți-l prospăt!
I will try! 🙂